RÁKOS SEJTEK AUTOMATIZÁLT FELISMERÉSE CITOLÓGIAI KENETEKBEN

A kedvezményezett neve: 
konzorcium vezető: Delta Services Kft., konzorciumi tagok: Debreceni Egyetem, SIGHTSPOT NETWORK Kft
A szerződött támogatás összege: 
587 639 385 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 
78.54%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 
2022. január 10.
A tényleges befejezés dátuma: 
2022. január 10.
Projekt azonosító száma: 
GINOP-2.2.1-18-2018-00012

A Delta Services Kft – SIGHTSPOT NETWORK Kft – Debreceni Egyetem konzorciuma 587,64 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében megjelent, „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” című pályázati kiíráson.

A projekt célja egy olyan automatikus rendszer létrehozása, amely alkalmas a méhnyak rák jeleinek digitalizált hagyományos előkészítésű keneteken (ún. Papanicolaou keneteken) történő felismerésére. A rendszer képes lesz a digitalizált keneteken az esetlegesen megjelenő elváltozásokat mutató sejtek detektálására, így csökkentve a klinikai szakértők terhelését, gyorsítva a diagnózis felállítását és rövidítve a kezelésig eltelt időt, mely összességében az ellátás javulásához vezet.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt az alábbi oldalakon olvashatnak:

www.delta.hu

www.sightspot.hu

www.unideb.hu

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.