TÁMOP-5.4.4-09/2-C-2009-0010

Projekt címe: „KATT – Kompetencia Alapú Továbbképzési programok kidolgozása Tananyagfejlesztéssel”

  • Szerződésszám: TÁMOP-5.4.4-09/2-C-2009-0010
  • A projekt megvalósítási helyszíne: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 2-4.
  • A projekt költségvetése: 49.169.150.-Ft
  • Támogatási intenzitás: 100%

A projekt rövid bemutatása

2010. szeptember 01. és 2012. június 30. között valósul meg a Debreceni Egyetem, a HUMAN-NET Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Humán Erőforrás Fejlesztési Alapítvány, valamint az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület konzorciumaként a KATT – Kompetencia Alapú Továbbképzési programok kidolgozása Tananyagfejlesztéssel (azonosító szám: TÁMOP-5.4.4-09/2-C-2009-0010) című pályázati program. A projekt összköltsége 49.169.150.-Ft, melyet az Európai Unió és az Európai Szociális Alap finanszíroz.
A projekt célja kompetencia alapú, gyakorlatorientált szakirányú továbbképzési programok kidolgozása segítő szakemberek részére. A képzések elsősorban a munkanélküliség, a mélyszegénység, a gyermekszegénység problémáira irányuló jó gyakorlatok kompetencia alapú oktatását célozzák meg a tanácsadás, közösségi alapú kezdeményezések, settlement szellemű munka, valamint a szakmában alkalmazandó egyéb új módszerek segítségével.
A program során két új szakirányú továbbképzés curriculuma kerül kidolgozásra a különböző szektorok minél szélesebb körű bevonása mellett: a közösségi animátor és a munkaerő-piaci tanácsadó. A tananyagfejlesztésen túlmenően a program másik fő eleme a 2011 februárjában induló teszt-képzés, melynek során 40 fő diplomával rendelkező hallgató bevonásával kerül kipróbálásra a neves szakemberek által újonnan kifejlesztett tananyag.
Képzéseinkkel elsősorban az Észak-alföldi és Észak-magyarországi régióban dolgozó szakembereknek kívánunk segítséget nyújtani ott, ahol a szakembereknek az erőforrások szűkössége miatt a legnehezebb változásokat indukálni.

Frissítés dátuma: 2017.08.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.