KTIA_NAP_13-2-2017-0013

 

Projekt címe:
A NAP A pályázat keretében beszerzett 2-foton mikroszkóp továbbfejlesztése elektrofiziológiával kombinált CA2+- imaging és optogenetikai kísérletek céljára

Projekt azonosító száma:
KTIA_NAP_13-2-2017-0013

 

 

 

 

A projekt célja egy olyan agykutatási infrastruktúra kialakítása a Debreceni Egyetemen, mely a Nemzeti Agykutatási Program által támogatott kiválósági hálózat keretében működő kutatócsoportok versenyképességét nagymértékben növeli.

Az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet tervezett beruházása a KTIA_NAP_13-1-2013-0001 számú pályázat keretén belül korábban beszerzett 2-foton mikroszkóp továbbfejlesztését célozza meg az alábbi műszerek megvásárlásával:

  • Mikromanipulátor rendszer
  • Digitális elektrofiziológiai erősítő
  • Kiegészítő csomag 2-foton mikroszkóphoz
  • Programozható elektromos stimulátor
  • Perisztaltikus pumpa

Az alábbi műszerek a Neurológiai Tanszéken a DE Auguszta tömbjében működő cerebrovascularis és neuroszonológiai kutatólaboratórium továbbfejlesztését szolgálják:

  • Neurológiai kutatásokra alkalmas ultrahang készülék
  • Tudományos vizsgálatra alkalmas EMG Kiváltott válasz mérő készülék
  • Tudományos vizsgálatra alkalmas transcranialis doppler készülék

Kedvezményezett: Debreceni Egyetem
A támogatási összeg: 110 000 000 Ft
A projekt időtartama: 2017.03.29-2017.12.31

Frissítés dátuma: 2018.05.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.