Események

26 Mar
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara az idei évadban is szeretettel várja a kicsiket és nagyokat ismeretterjesztő élményhangversenyeivel egy különleges utazásra a komolyzene világába.
25 Mar
Kiss-Nagy Kortárs Galéria Nők palettával című gyűjteményes kiállítását nézhetik meg az érdeklődők március 25-től az Élettudományi Galériában és az Elméleti Galériában a Debreceni Egyetem Közművelődési Titkárság, Kulturális és Szervezési Iroda rendezésében.
24 Mar
Kalle Oittinen szaxofon koncertjét hallhatják március 24-én 19 órától a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.
24 Mar
Miért kellett a Habsburgoknak az örökösödés pontos szabályozása? – 300 éves a Pragmatica Sanctio címmel Barta János (professor emeritus, DE BTK Történelmi Intézet) tart előadást a Szenior Egyetemen.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.