Események

25 feb
Borbély Szilárdra, a hat éve tragikus hirtelenséggel elhunyt költőre, a Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet oktatója emlékezünk a KULTer.hu, a Szépírók Társasága és a Kultúratudományi Műhely közös rendezvényén.
25 feb
„Debrecen régió gazdaságfejlesztése – A Te jövőd kerete” címmel Póser Zoltán, az EDC ügyvezető igazgatója tart előadást.
25 feb
„Színházcsinálás. Hogy születik meg egy előadás? ” címmel Végh Veronika és Csáki Szabolcs tart előadást az ODEon-ZeneTheatrum és a Debreceni Egyetem Tanárképzési Központjának közös kurzusán.
25 feb
Egyetemi és középiskolai hallgatók számára rendez Mini állásbörzét a Debreceni Egyetem Műszaki Kara.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ