Események

15 Feb
Kiszolgáltatott-e a fogyasztó az internet sötét trükkjeivel szemben? - Internetes átverések, trükkök egy fogyasztóvédő szemével címmel Hajnal Zsolt, a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Európa Jogi és Nemzetközi Jogi Tanszék docense tart előadást a Science Caféban.
13 Feb
A gályarab-szabadítás emléknapján közös megemlékezést és koszorúzást tart a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (DRHE) és a Debreceni Egyetem (DE) Bölcsészettudományi Kar (BTK) Néderlandisztika Tanszéke a Gályarabok emlékoszlopánál.
10 Feb
A Betegek Világnapján idén is megszervezi „Hallják meg az égiek jókívánságainkat!” elnevezésű programját a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.
09 Feb
Muszorgszkij–reminiszcenciák. Rajk Judit – ének, Borbély László – zongora hangversenye.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.